Отваря врати нов магазин за луксозно дамско бельо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:44 / 27.09.2017
7770
Вeликият френски дизайнер Кристиан Диор е казал, че в ерата на технологиите, шиенето на дамско бельо е едно от последните убежища на човешкото, на личното, на неподражаемото. 

Дизайнерът е разбрал, че посредством бельото се докосва до най-интимния свят на жените по целия свят и става малка частица от техните най-съкровени изживявания. И ако до преди десет години цената е влияела върху качеството, то в епохата на новите технологии е изключително лесно да откриеш хубаво бельо на достъпни цени.

Момичета, нов онлайн магазин за луксозно бельо отвори врати!

Новият онлайн магазин за луксозно дамско бельо thelady предлага на своите клиентки точно това - качество, което не е за сметка на цената. В богатия и разнообразен каталог от продукти, всяка дама може да открие това, което й е нужно - секси нощнички, красиви и удобни сутиени от различни материи, прашки и бикини, чорапогащници, корсети, спортно, стягащо бельо и други.

Жената не бива да прави компромис със своето бельо и да се задоволява с нещо по-малко от най-доброто. Най-големият проблем на дамите при пазаруването на бельо онлайн е как да определят правилно размера на сутиена си. 

Как да определим размера на сутиена: няколко полезни съвета за нашите читателки

Първо, измерете подгръдната обиколка. Много е лесно! Трябва Ви обикновен шивашки сантиметър. Обиколете цялата най-високата горна част на гръдния кош (обиколката под гърдите и ръцете). Ако се получи нечетно число, то трябва да се добави 1,5см., за да се определи точният размер на подгръдната обиколка. А ако числото е четно, то това е вашата подгръдна обиколка. 

Размерът на самата чашка. Как най-точно да определим размера на чашката?

Измерете обиколката през най-изпъкналата част на гърдите, като метърът трябва да стои леко хлабав. Какво е по-специфичното тук? Всеки сантиметър определя точно един размер на чашката - например, числото, което сте получили при измерването на гърдите, е 97 см, а на подгръдната - 92. Изваждате разликата от 5 см. и това прави чашка с размер В.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).