Отново махат стари стълбове в "Южен"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:00 / 18.05.2016
1790
Днес в район "Южен" ще се извърши акция за демонтиране на стари бетонни стълбове на ул. "Чипровец" №1 и №3, на ул. "Николай Коперник" в участъка от ул. "Горно Броди до ул. "Райко Жинзифов", на ул. "Крушево" №6 и на ул."Охрид" на ъгъла с ул. "Скопие".

"Тези стълбове са били част от електроразпределителната мрежа, но не се ползват от години и в момента представляват потенциална заплаха за здравето и имуществото на хората, тъй като са амортизирани, обрушени в основата си и съществува вероятност от самосрутването им, затова предприемаме тези действия", коментира кметът на район "Южен".

Тъй като премахването на стълбовете ще се извърши чрез кран, молим всички граждани, които живеят или имат предвидено посещение на тези адреси, да не паркират там във времето от 8.30 ч до 17 ч., призовават от администрацията.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Ужасно начало на съботния ден в Пловдив!
Бебето чака бебе другия месец
Шофьор: В час пик тук е страшно!
Заради събора "Прослав" пее и танцува" ограничават движението в ч...
Най-отровните паяци, влечуги и други екзотични животни на уникалн...
Клиентка на такси: Предложих да звънна на полицията, след което м...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).