Откриха наркотици у двама с БМВ на бул. "Шести септември"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:02 / 24.04.2016
2770
Двама младежи попаднаха в ареста за наркотици. В петък около 20.00 часа в хода на проведена специализирана полицейска операция срещу разпространението на наркотици, служители на отдел "Криминална полиция" при ОДМВР Пловдив спрели за проверка лек автомобил "БМВ" на бул. "Шести септември" № 210. 

След претърсване на автомобила, управляван от С.М. /24 г./ от село Павел баня, и два адреса в града, служителите на реда открили количества амфетамини, марихуана и електронни везни със следи от веществата. 

Образувано е досъдебно производство и материалите са докладвани на прокуратурата. Час по-късно техните колеги от Първо РУ в града пък, образували бързо полицейско производство срещу 19-годишния В.Б. от Стамболийски. 

При извършване на проверка у него бил открит найлонов плик с марихуана. Работата по документиране на престъпленията продължава.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
От днес за две седмици затварят възлово кръстовище в "Южен"
Българската общност в Мадрид иска директни полети до Пловдив
Млада психоложка се завърна от САЩ, за да възроди емблематично мя...
Сигнал: Разбит път заради поредния строеж в Пловдив
Десетки излязоха на протест на Главната на Пловдив, искат затвор ...
Сигнал: Препятствие пред мол "Пловдив"!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).