От "Кауза Пловдив“ ще съдействат за решаването на ВиК проблеми в Кючук Париж

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:43 / 06.10.2019
3856
Кандидатът за кмет на Пловдив Николай Бухалов заедно с кандидатите за общински съветници  от "Кауза Пловдив“ Константин Георгиев и Румяна Толова обходиха квартал "Кючук Париж“ и се срещнаха с жителите и работещите в района.

При разговора им с тях се  установи, че има няколко проблема, които притесняват сериозно живущите там.

На ул. "Христо Караманджуков“ от месеци извира вода от шахта на ВиК.  По протежението на улицата се е образувала постоянна локва, чиято вода е заблатена. По думите на гражданите, подали сигнала, във водата има дори и попови лъжички. На същата улица ревизионната шахта е обърната, а паветата покрай нея са разбити.

Сходна е ситуацията и на ул. "Спартак“. Водата не спира да извира от шахта и да тече по протежението й. На същата улица има и празен общински терен, който е обрасъл с гъста растителност и го прави непроходим.

Представителите на "Кауза Пловдив“ поеха ангажимента, че ще се погрижат за облагородяването на общинския имот. Предвижда се той да бъде превърнат в място за отдих с детска площадка, от която района силно се нуждае. Проблемът с шахтите също ще бъде разрешен съвместно с ВиК в най-кратък срок.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).