Осъдиха разпространителка на дрога

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:14 / 23.09.2008
1323
Пловдивският окръжен съд осъди за разпространение на наркотици подсъдимата Есма Лападжи /34 г./. Тя беше призната за виновна в това, че на 14 май в Пловдив при условията на опасен рецидив на Понеделник пазара е придобила и държала с цел разпространение 33 г. хероин на стойност 2142 лв. и го е разпространила на Найден Асенов.

За така извършеното от подсъдимата престъпление й беше наложено наказание в размер на три години и шест месеца лишаване от свобода при първоначален строг режим, както и глоба в размер на 18 000 лв.

На 14 май в 4 РПУ бил получен сигнал, че Лападжи държи хероин, който смята да разпространи на различни лица, включително и на съпруга си Найден Асенов, който по това време излежавал присъда в Затвора. Срещата със съпруга й била уговорена на Понеделник пазара, където Лападжи до един от кошовете за смет пуснала пакетите с хероин, опаковани в чорап, след което била задържана от полицейските служители.

Подсъдимата се призна за виновна и между нея и Окръжна прокуратура се сключи споразумение, одобрено от съда. Споразумението влиза в сила незабавно и не подлежи на обжалване.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
В Пловдив така и не се научихме как се минава през кръгово кръсто...
Важно за родителите на първокласници в Пловдив
Взимат проби от Братската могила, обследват състоянието
"Либхер": Освободени са 58 служители, продажбите са в застой!
20 години затвор за двойното убийство в "Северен"
Жена пострада при пожар в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).