Опасност в Кючука

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
11:18 / 19.10.2022
5953
"Здравейте! Живея в "Кючук Париж" от години и съм виждал много неща в този квартал... Преди дни се разхождах по тротоара до църквата "Света Троица" на улица "Архимандрит Евлоги" и се натъкнах на опасна находка, която бе на тротоара!

Находката е демонтирана дограма, която беше с налични стъкла. Не е редно да се оставят такива опасни отпадъци, и то на земята. В тъмната част на денонощието е тъмно в този участък, защото дърветата са с големи корони и засенчват уличното осветление. Не ми се мисли в тъмно какво би станало с някой, който се спъне в тази дограма!

В района се наблюдават и често хора с лоша координация - клатушкащи се и залитащи, които се появяват точно в тъмната част на денонощието! Има и доста пенсионери, които минават по тази улица, забързани за шопинг на "Събота пазара", където води тази улица . В близост има и детска градина. Моля хората да са по-отговорни в действията си!", написа до Plovdiv24.bg наш редовен читател.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Тихомълком пуснаха новоасфалтираната улица "Д-р Георги Странски" ...
Изненади в листата на ГЕРБ - Пловдив за изборите на 9 юни
МВР с интересен ход след статията на Plovdiv24.bg за безобразията...
Паркинг на Kaufland в Пловдив става киносалон
Вълна от негодувание заради обява за продажба на къща за 100 000 ...
Доброволец от "Пловдив 112" търси помощ за сина си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).