ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Опасно: Собственици незаконно пуснаха ток в гаражите си!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:37 / 07.12.2015Коментари (1)3449
© Plovdiv24.bg
На двадесет и четири собственици на гаражни клетки, разположени в квартал "Гладно поле" в район "Източен", бяха направени предписания за премахване на електрическото захранване към гаражите. 

Без одобрени проекти и в нарушение на чл.12 ал. 6 от общинската Наредба за разполагане на преместваемите обекти те са монтирали електрическо захранване. 

"Това е много опасно и крие рискове за живота и здравето както на самите ползватели, така и на живеещите в района. Част от електрическите кабели са напукани от атмосферните условия, монтирани са без спазване на каквито и да е норми на безопасност и категорично в нарушение на общинската наредба. 

На собствениците са дадени четиринадесет дни да премахнат незаконните съоръжения", заяви кметът на района Николай Чунчуков.

Той заяви готовност да започнат действия за премахването на гаражите, ако собствениците им на изпълнят предписанията на районната администрация.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 07.12.2015 г.
+4
 
 
В кварталния гараж на Кирето можеш да срещнеш всякаквихора. Но най-често можеш да срещнеш бай Боре от Требич. Миналатаседмица го срещнах пак. Седеше в ъгъла и пиеше гроздова с мезетиквени семки.вР‚" Ела да ти кажем, що съм измислил! вР‚" повика ме бай Боре.Едно уточнение: бай Боре по произход е шоп, по професия вР‚"стрелочник, а по призвание вР‚" мислител.Взех си и аз една гроздова и седнах при него.вР‚" Та какво си измислил? вР‚" попитах.вР‚" Измислих как да се опраиме! вР‚" гордо заяви той.вР‚" Кой? Аз и ти ли?вР‚" Море! Яз и ти! Целата държава!вР‚" Сериозно?!вР‚" Най-сериозно! Слушай ме сега! Па нали си учен човек,можеш, ако сакаш, и да си записваш!Отпи бай Боре от ракията и започна:вР‚" Нали разправят, дека овци, говеда, свинье вР‚" сичко е изкланои изнесено по странство! Такааа... Яз мислих, мислих и те щоизмислих! Първо требе сите, целио народ, да станеме мохамедани!Сещаш ли се защо?вР‚" Не! вР‚" признах си аз чистосърдечно.вР‚" Оти мохамеданите свинско не ядат, те затова! Така за година-две свиньете па че се наплодат! Това първо. После сите, целио народ,че станеме индийци. Това второ. Оти за индийците кравата е свещеноживотно и един индиец никога нема да ти заколя крава! Така за една-две години че се наплодат и говедата.вР‚" Сега вече схващам идеята вР‚" прекъснах го. вР‚" Ами после?вР‚" После че станеме ескимоси, оти па ескимосите не ядат овчо!Така за десетина години че си стъпиме на ногите и па че станемеправославни, ако църквата не се нацепи дотогава ептен. Ако па сенацепи, че станеме италиянци-католици, оти италиянците ручат жаби,а по нашите гьолове барем жаби вР‚" дал Господ! Те това съмизмислил! А сега окни още по едно ракиче!Не знам дали идеята на бай Боре би могла да се осъществиглобално за цялата страна, но в гаража на Кирето още на следващияден се появи ново мезе вР‚" панирани жабешки бутчета. Не са лоши на вкус!!! :) :) :)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ДЮШ на ВК Марица
Купа на България, сезон 2023/2024
Абитуриентски балове
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: