Онлайн курс "Първи грижи за новороденото" организира УМБАЛ - Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:48 / 29.06.2020
1572
Изцяло online ще се проведе безплатният курс "Първи грижи за новороденото", организиран от фондация "За Нашите Деца" и УМБАЛ Пловдив.

Виртуалната практическа лекция с началника на Отделението по неонатология д-р Диана Аргирова е насрочена за 30 юни 2020 г., вторник, от 14 до 16 ч. А новият онлайн формат на курса дава възможност да се включат бъдещи родители от цялата страна.

Майките и татковците ще се научат от нея как да къпят и хранят правилно своето бебе, как да се грижат за неговата кожа, както и много други интересни и важни подробности, които ще им помогнат да се чувстват напълно подготвени за появата на новия член на тяхното семейство.

За да се включат очакващите своето дете в онлайн изданието на курса, е необходимо да потвърдят своето присъствие на email: s.alexandrova@detebg.org или на телефон 0885 764 838. Лице за контакт е Стела Александрова, социален работник към Център за обществена подкрепа "За деца и родители"- Пловдив.

Организаторите заявиха, че са решили да проведат курса дистанционно, тъй като интересът към курсовете от страна на бъдещите родители е много голям. Те са заявили, че от практическите лекции научават как да полагат грижи за бебетата си.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона
Снимка показва как е изглеждала Главната на Пловдив, когато по не...
Даваме 78 000 лева за близо 100 химически тоалетни в Пловдив
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).