Ограничават движението в Пловдив заради рокерите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:39 / 20.03.2017
2984
Във връзка с провеждане на традиционното откриване на Първа пролет, организирано от мотобратство "Вагабонтс", на 22.03.2017 г. (сряда), за времето от 11.30 ч. до 12.30 ч. при необходимост в Пловдив ще бъде спряно движението по ул. "Дилянка" в отсечката между бул. "България" и ул. "Напредък". След потегляне на мотошествието се очакват временни ограничения и промени в организацията на движението в града по бул."България", бул."Цар Борис ІІІ Обединител", бул."Найчо Цанов", Асеновградско шосе. 

През деня са възможни и затруднения по направлението: Пловдив - Асеновград - Бачково и в района на Бачковски манастир. Пловдивската полиция призовава водачите на МПС да изпълняват стриктно разпорежданията на контролните органи по време на въвеждане на временната организация на движеното за недопускане на необосновани затруднения на трафика по посочените маршрути.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Опасен елемент притесни пловдивчанин
Честват 50 години от създаването на отделението по диализно лечен...
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).