Оферта: Пловдивският затвор търси надзиратели срещу 583 лв. месечно

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
22:37 / 08.01.2012
8211
Главна дирекция "Изпълнение на наказанията" е обявила конкурси за 50 надзиратели за затворите и следствените арести.

Изискването към кандидатите е да имат средно образование и да са до 40 г. В обявата се посочва, че възрастовото ограничение е свързано с необходимостта от обучение за заемане на длъжността и не се прилага за лица, които са настоящи или бивши служители в Главна дирекция "Изпълнение на наказанията" и Главна дирекция "Охрана".

Сводобни позиции за надзиратели има в затворите и арестите в София, Смолян, Стара Загора, Шумен, Пловдив, Петрич, Кърджали, Варна и Враца. Навсякъде основната заплата е 583 лв. Кандидатите преминават изследвания за физическа и психологическа годност и тест за интелектуални способности и познания. Документи за кандидатстване се приемат до 27 януари в областните служби "Изпълнение на наказанията".

Главната дирекция е обявила конкурс и за главен експерт по капиталови разходи със стартова заплата от 1111 лв. Търси се и инспектор в поправителния дом в Бойчиновци с възнаграждение от 790 лв.

Общо 196 са в момента свободните работни места на бюджетна издръжка, за които има обявени конкурси. 5 от тях са в министерства, като най-високопоставени са позициите за шефове на дирекции с начална заплата от 978 лв. Те са в министерствата на земеделието и на транспорта.

Няколко общински администрации също търсят шефове на дирекции, но с възнаграждение от 363 лв. Това е с 30 лв. по-малко от заплатата, обявена за началник на отдел в Горско стопанство в Пазарджик. По-добро е заплащането само в Столична община - 450 лв. за главен експерт в район "Триадица".

Източник: в. "24 часа"


Виж коментарите (7)
Още новини от Новини от Пловдив:
За награда "Пловдив" и за Източната порта, слушайте в предаването...
Народът се раздели на две: На плейбек ли пя в Пловдив Лили Иванов...
Единственото място, което позволява безопасно да се вдига висока ...
За високи стандарти и предимство при финансирането в културата се...
Пенсионер стана за резил в Пловдив, арестуваха го
Стреляха по градски автобус в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).