Обявяват конкурс за управител на ДКЦ 5

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
16:53 / 12.03.2012
3592
Предложение за обявяване на конкурс за управител на "Диагностично-консултативен център V Пловдив" ЕООД-търговско дружество със 100% участие на община Пловдив, за срок от 3 години е внесъл за гласуване на предстоящата сесия на градския парламент зам.-кметът Розалин Петков, става ясно от материалите за заседанието. 

Припомняме, че на 19.01.2012 г. Общинският съвет на града на свое заседание прие решение, с което прекрати договора на управителя на лечебното заведение д-р Пламен Фотев, без да го освобождава от отговорност. Със същото решение д-р Румена Билюкова беше избрана за временно изпълняваща тази длъжност.

Конкурсът за новият управител трябва да се проведе в три етапа, като първият е проверка на съответствието на представените документи с предварително обявените изисквания, вторият- представяне от кандидатите на програма за развитието и дейността на лечебното заведение за тригодишен период и третият е събеседване с кандидатите.

Едни от условията за допускане до участие в конкурса са лицата, кандидатстващи за длъжността да притежават образователно-квалификационна степен "магистър" по медицина и да имат най-малко /5/ пет години трудов стаж като лекар, се казва още в предложението.

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
От ЕВН са изпратили заявление за нови цени на парното в Пловдив
"Мис България - Пловдив" 2024 е свикнала с нощните смени, работи ...
Руснака е в тежко състояние, опериран е по спешност в Пловдив
Майката на оцелялата от катастрофата на "Руски": Стана чудo!
Обилни валежи в Пловдив за сряда
Костадинов: За Пловдив нашата цел са 3 мандата


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).