Обясниха защо малките момичета подражават на Тита, а големите - на Николета

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
17:23 / 24.12.2018
16492
Абитуриентските балове наближават, а с тях и подготовката за визията на празничната прическа. Според топ коафьора Венелин Кондаков, който е известен в светските среди като фризьор на звездите, голяма част от младите момичета подражават на тях. Много често абитуриентки дори ходят при него със снимки на известните дами и искат същата фризура за празничния ден. "Идвали са със снимка на Николета Лозанова, сега подозирам, че ще пристигнат с фотосите на Тита. Тя е абсолютен типаж на малките момичета, които харесват музиката й. Тя има стандартна красота – Тита за тийнейджърките, Николета за големите жени. Колкото и да не искат да си признаят дамите, те подражават на Лозанова“, сподели Кондаков.

Освен за косата на Ни Ло Кондаков се грижи за прическите на Преслава, Тита, Емилия, Джена, Дивна, и много други. По думите му желанията на дамите често са основни в тенденциите, които фризьорите налагат. Той е категоричен, че голяма част от момичетата предпочитат стилни и женствени прически и напоследък почти няма такива, които залагат на екстравагантното. Прическите за баловете са класически – небрежни кокове и леки вълни. “Винаги съм харесвал правата коса, това подчертава чертите на една жена. Чрез тази прическа виждаш дамата по един особено различен начин - определено по-красива“, допълва фризьорът.

Кондаков е сред най-добрите в бранша благодарение на дългогодишния си опит и естествените резултати, които постига с косата на своите клиентки. "Експериментирам, като търся начини за запазване здравето на косата, въпреки множеството третирания“, сподели коафьорът. "Николета е красива жена и на нея всичко й отива. Независимо дали е тъмна, кестенява или руса. Затова какъвто й цвят да си направи, винаги ще я приема и аз, и хората, които я обичат", споделя любимия на родната плеймейтка Ники Михайлов, цитиран от "Мила.бг".


Виж коментарите (2)

Още по темата (1871):
14.12.2019 Синът на Стефан Данаилов: Ще го запомня като добър и смирен човек!
14.12.2019 Вдовицата на Шарлопов с нов мъж до себе си
14.12.2019 Николета се показа без капка грим, феновете полудяха!
10.12.2019 Светлана отпразнува имения ден на бебето си с парти за 10 хиляди лева
07.12.2019 Голяма новина за "Откраднат живот"!
26.11.2019 Теди Велинова ремонтира каравани след развода с д-р Енчев
Още новини от Новини от Пловдив:
Депутат от Пловдив напуска политиката: За да си ефективен трябва ...
Най-скъпите квартали в Пловдив, чиито цени надвишават 1 500 евро/...
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...
Заплатата е 3000 лева, но няма желаещи: Училище в Пловдив единств...
Емблематична фигура за Пловдив стана почетен гражданин на града
Хиляди рози разцъфтяха по булевардите в Пловдив, кошници и саксии...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).