Обвиниха в дискриминация полицаи в Пловдив! Избират ли кой да глобяват?

Автор: Васил Динев
Коментари (45)
16:29 / 10.09.2017
17790
"Здравейте, аз съм родом от гр. Смолян, но повече от 10 години живея в Пловдив. Тук създадох и семейство. Харесвам града много, но няколко пъти се натъквам на дискриминация от страна на пътните полицаи в Пловдив и днес не сдържах и исках да споделя недоволството си.", така започва сигнала си до Plovdiv24.bg недоволната жена и допълва:

Няколко пъти виждам как се пишат глоби за неправилно паркирани коли с различна от пловдивска регистрация или дори се вдигат от "паяк", а до тях също неправилно паркирани пловдивски коли не се "закачат". Днес отново станах свидетел на това. Полицаите (в случая този, който написа акта полицай Петър Златев) глоби автомобил със смолянска регистрация паркиран на тротоар, неправилно разбира се, но на тротоара до него имаше и пловдивски автомобил, за който явно правилата не важат. Точно до него, на самото кръстовище, на една педя от знака Стоп, спрял още един автомобил, но явно и за него няма правила, защото е от Пловдив. Това не за първи път се случва пред очите ми. Дори веднъж чух на центъра как полицая каза на колегите си "ето Смолянска кола...да започнем от нея, пък ще видим дали ще пишем на другите" - какво означава това питам аз. Всички са в нарушение, за всички трябва да има правила и глоби. Съжалявам, че не можах да хвана полицая преди да си тръгне днес и да го попитам лично какви са причините да постъпва така, но определено ще подтикна собственика на смолянския автомобил да потърси отговор на този въпрос в 6-то районно управление. Прилагам ви и снимков материал.

Надявам се вие, като медия, да дадете гласност на неправдата, защото ми писна да гледам и да мълча. Полицията имат претенции и стачкуват за заплати, но нека първо се огледат така ли се върши работа, че после от моите данъци да имат по-високи заплати... не съм съгласна.

Благодаря ви!

Виж коментарите (45)
Още новини от Новини от Пловдив:
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения в ...
Облачно ще е времето днес в Пловдив
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив
Любими изпълнители ще пеят в Пловдив в подкрепа на обществено зна...
Академичният съвет на АМТИИ-Пловдив избра заместник-ректорите си
Адвокат от Пловдив: Днес се разправях с групичка келеши, гледат т...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).