"Общинска охрана" задържа двама след вандалски акт в централен подлез

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
11:24 / 11.09.2019
5270
Служители на "Общинска охрана“ в Пловдив задържаха двама младежи след вандалски акт в пешеходния подлез на бул. "Цар Борис Трети Обединител“ от северната страна на тунела, информира директорът на общинското предприятие Димитър Палашев. Снощи охранителите са реагирали веднага, след като забелязали от системата за видеонаблюдение, че две лица драскат със спрейове по стените на съоръжението.

Веднага е сигнализирана "Общинска полиция“ и съвместно с тях нарушителите са задържани. Те са двама непълнолетни младежи, които са предадени на родителите им. Съгласно Наредбата за опазване на обществения ред на територията на Община Пловдив са съставени актове за административно нарушение. Предвидената в нормативните документи санкция е между 300 и 3000 лева. Спрямо младежите ще бъдат предприети превантивни действия от Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Опасен елемент притесни пловдивчанин
Честват 50 години от създаването на отделението по диализно лечен...
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).