Общината се пообърка, Plovdiv24.bg й показа верния път

Автор: Васил Динев
Коментари (9)
09:48 / 09.04.2016
5786
Бдителни читатели на Plovdiv24.bg откриха грешка в новите табели, за които още вчера ви информирахме. Репортер на сайта веднага се свърза с общинската администрация, откъдето ни благодариха за поправката, заявявайки, че въпросната табела ще бъде демонтирана и поставена отново едва след корекция.

Емоционалното мнението на наш читател:

"И пак с грешки. Дайте да се разберем "Обединител" или "Освободител". Не се ли намери един образован, който може да напише правилно имената на улиците.

Предните бяха ул. "Цар Борис" сложиха им отпред по едно криво "б", за да стане "бул." вместо "ул." За мене лично неграмотен да изписва табели или обществено значими неща е срам. 

Аз се срамувам, като българин, че имам сънародници, които са пълни дебили и се гордеят с това. Заемат високи постове, работят във фирми, които публикуват неграмотни обяви за работа, наемат неграмотни хора, като изискват да имат завършено поне средно образование. 

Човекът, написал това, ако имаше завършено СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ, щеше да е личност, а сега е още един от "стадото", който се обижда, като му кажат, че е овца или мат'риал. Даже за мат'риал не става. 

И после що сме така. Защото, допускайки да има такива индивиди на ръководни постове, НИЕ ставаме част от стадото. Отговорете сами на себе си: Ти овца ли си?".

Виж коментарите (9)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).