Обновяват паркинг в "Северен" за 3 седмици

Автор: Мария Морунова
Коментари (1)
12:03 / 14.07.2015
1947
Паркингът на ул. "Борба" между номера 11 и 21 в район "Северен" ще бъде реновиран. Днес първа копка на обекта направиха райкметът Ральо Ралев и зам.-кметът Петър Зехтински, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"В района има остра нужда от паркинг. Вече всяко семейство има по два автомобила. Този паркинг тук за последно е асфалтиран през 60-те години, липсва и отводняване", коментира Ралев.

Той поясни, че за стойността от 32 хил. лева с ДДС за около 3 седмици паркингът ще бъде фрезован, ще се поставят т. нар. "дъждарки" и ще се преасфалтира.

Ралев подчерта, че паркингът ще е безплатен и хората от съседните блокове също ще могат да го ползват, ще събира над 100 автомобила. Като приключат с работата по него, строителите ще се преместят и на паркинга на съседния блок.

В района има и фитнес на открито, който е бил със счупени съоръжения. Те сега са демонтирани и след ремонта им отново ще бъдат монтирани.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Арх. Филип Бакалски: Има тежка деформация в баланса на разпредел...
Очевидец на катастрофата в Пловдив: Чух набиване на спирачки, тук...
Катастрофа до пешеходна пътека в Пловдив между ТИР и кола
Пловдивският митрополит Николай с историческо богослужение в Иста...
Славата им се носи в чужбина: Пловдивчанката, която създаде някои...
Гражданин за инцидента на "Руски": Време е да си зададем един въп...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).