Обновиха втори подлез на бул. "България"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
16:41 / 26.06.2012
3258
Втори обновен пешеходен подлез на бул "България" № 118-120 откри кметът на район "Северен" Ральо Ралев днес, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Освен Ралев на събитието присъстваха заместничката му Лариса Рабаджийска, общинските съветници от ГЕРБ Гошо Къчков и Иван Вичков, служители от районната администрация и граждани от района.

И това съоръжение, както откритият преди по-малко от 20 дни реновиран подлез до СОУ "Пейо Яворов", беше ремонтирано със съвместните усилия на районната администрация и ОП "Чистота". От кметството осигуриха средствата, а бригада от общинското предприятие почисти шарениите по стените и ги боядиса. Монтирано е осветление, освежени са рампите, поправена е настилката. 

Възстановено като ново е и паното от мозайка, което не се виждаше изпод графитите. Кметът Ралев отново призова жителите на района да пазят чисто съоръжението.

Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчанка за Централна поща: Огромното й постмодерно туловище ...
Община Пловдив дава близо 2 млн. лв. за контрольори за лечебните ...
Музеят на авиацията с вход свободен днес
Единственият булевард в Пловдив, по който не минават автобуси?
Пловдивчанката, която направи фурор в Австрия: Израснала съм в "К...
Пътничка даде 4 по 20 стотинки и 2 по 10, вижте реакцията на шофь...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).