Обмислят промяна в правилника на Общинския съвет, бил "муден"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:18 / 06.02.2012
1457
Промяна в действащия правилник на Общинския съвет обмисля кметът Иван Тотев, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Въпросът е обсъждан тази сутрин с председателят на градския парламент арх. Илко Николов

"Предид това, че от началото на този мандат администрацията работи на много "високи обороти", сегашният правилник не я устройва, тъй като е доста "муден и бавен", коментира градоначалникът. Той поясни, че в момента голяма част от важните точките в дневния ред влизат в извънреден порядък и даде за пример последната сесия, на която от 9 такива точки 6 касаеха изключително важни за града решения. 

"За целта ще поискаме съветниците да гласуват промяна, а именно дневният ред да се подготвя в окончателния си вариант не в петък вечерта, както е досега, а в последващия понеделник, за да може в него да бъдат включени повече предложения", каза още Тотев.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Обяснение в любов в Пловдив: Честит рожден ден, Цветана!
Ваня Григорова, лидер на Коалиция "Солидарна България", се срещна...
Блъснаха моторист на бул. "Свобода"
Популярен българин се появи на изненадващо място в Пловдив
Сигнал: Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупос...
Читателка: Европа ли? Не само ще ни се смеят, ами и ще ни изхвърл...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).