Облагородяват междублокови пространства в "Източен"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:50 / 28.11.2023
2081
Район "Източен“ продължава усилената работа по изграждането и облагородяването на междублоковите пространства. Като изпълнение на част от предизборната програма и като израз на приемственост между настоящия и предходния кмет на района, започваме с първа копка утре в 10.00 ч. на два обекта: на ул. "Богомил" № 100-110 и ул. "Богомил" № 112-122, съобщиха от районната администрация.

В присъствието на кмета на район "Източен“ – Емил Русинов, настоящия зам.-кмет в Община Пловдив с ресор "Екология и здравеопазване“ Иван Стоянов, новоназначените заместник-кметове и служители от администрацията на район "Източен“ ще бъде даден стартът за изграждането на нови пространства за отдих и рекреация на ул. "Богомил" № 100-110 и ул. "Богомил" № 112-122.

Бъдещото изпълнение предвижда облагородяването на приблизително 3 000м2 междублокови пространства, изграждането на нови пешеходни връзки, подмяна на стари осветителни тела, както и доставка и монтаж на нови пейки и кошове за отпадъци. Мисията ни през последните години винаги е била гарантирането на здравословна и безопасна среда за живущите, както и осигуряването на достъпни и функционални пространства.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Катастрофа между три коли в Пловдив, на място има линейка
Кметът на Пловдив: Няма как да не ти трепне отвътре, рукне ли род...
Брокери: Хора с добри финансови възможности сменят апартамента си...
Разследват имотни измами, свързани с бившия полицай, осъден за уб...
Голям успех за ученици от училище "Вапцаров"
Шофьорка: Стойте далеч от това място!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).