ОИЦ Пловдив проведе изнесена приемна в Куклен

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:15 / 04.07.2016
1886
Областен информационен център - Пловдив проведе изнесена приемна в град Куклен по повод отбелязването на 15-годишнината от учредяването на община Куклен. 

Жители и гости на града, сред които представители на бизнеса, общинската администрация, народните читалища в района, учители и ученици, безработни хора и граждани посетиха информационния щанд на ОИЦ - Пловдив, за да получат информация относно възможностите за кандидатстване по програмите, съфинансирани от ЕСИФ. 

Най-голям интерес местните жители проявиха към Програмата за развитие на селските райони и възможностите за стартиране на собствен бизнес за неземеделски дейности в сферата на услугите и туризма.  

Експертите на Областния център отговаряха на различни въпроси, свързани и с допустимите дейности и разходи, бюджета и подаването на проекти по процедурите "Развитие на управленския капацитет и растеж на МСП" и "Енергийна ефективност за малките и средни предприятия" (ОП "Иновации и конкурентоспособност"). 

Областен информационен център - Пловдив осъществява своята дейност по проект BG05SFOP001-4.001-0014-С01 "Ефективно функциониране на областен информационен център в гр. Пловдив", финансиран по Оперативна програма "Добро управление", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд и е част от мрежата от 28 информационни центъра за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Клиент: Преведох пари към собствената си сметка, а банката ми удъ...
Щурo и незабравимо събитие предстои край Пловдив
Обявиха ареста на Георги Георгиев за незаконен
Започнаха изкопни дейности в зелената площ пред "Пълмед", кметств...
Кметът на "Западен" потвърди за ново кръгово и нов светофар на "П...
Под засилена охрана в Пловдив пристигнаха 1 180 500 хартиени бюле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).