Няма такова видео: Междусъседски войни в Пловдив с дъх на алкохол!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (77)
10:18 / 28.03.2015
15705
Междусъседски войни в Пловдив - така можем да озаглавим сигнала, който получихме на редакционната поща на Plovdiv24.bg. За какво става дума?

Преценете сами:

Здравейте! Точно под моята спалня на улица "Богомил" 13А има магазин за хранителни стоки, който се е превърнал в кръчма. Алкохолиците от махалата и разни бивши затворници се наливат от сутрин до вечер и това на метри от занималнята на ОУ "Душо Хаджидеков".

Пият, пушат, храчат, уринират на метри от децата!Подавал съм сигнал, обаждал съм се стотици пъти до 4 РПУ - отговорът им е "Ти как ще докажеш какво пият?".

Имам закани за убийство от страна на тези пияндета - едното към мен съм го снимал, другото е срещу баща ми пред свидетели. За всичко това в 4 РПУ са подавани стотици сигнали и не са си мръднали пръста!

Видеото, което ви пращам, е направено миналата година по това време! И него съм го показал на кварталния инспектор, баща ми е пускал жалба в 4 РПУ за заканата за убийство срещу него, и то пред свидетели. Преден и заден прозорец на колата му счупиха, заляха входната врата с боя, а входът се отваря с чип. И пак 4РПУ не констатира данни за престъпление? Това е тормоз от години, наемателят на магазина и негов приятел таксиметров шофьор ежедневно пият бира под терасата ми. Няма и половин метър, защото магазинът е партерен. И двамата са шофьори, единият таксиметров и вози хора. 

Последният случай е от 25 март - извиках патрул на 4 РПУ, защото тези двамата отново пиеха бира - някъде беше около 14 ч. Патрулът дойде и почнаха мен да разпитвам защо ги викам и как ще съм докажел, че пият бира...

Казах им: "Хора, тези пият бира от сутринта, на единия колата е зад магазина, на другия таксито му е пред магазина и двамата са пили". Отговорът беше на патрула "Ами ние само ги събираме, като се блъснат"...

Нямали право да им направят нищо, и това е на метри от занималнята на 1 клас на ОУ "Душо Хаджидеков".

Този магазин е в разрез на всякаква логика на няма и 5 метра от непълнолетни. Не само се продават алкохол, цигари, кафе (има кафеавтомат, на който редовно се редят деца), ами се консумира пред очите им!!

На всичкото отгоре наемателят на магазина има акт за неиздаване на касови бележки! На хората, които пазаруват и са му познати, бележки не се издават, на учениците - също!

Мръсотията около магазина е ужасна! Продава алкохол на непълнолетни, които се събират редовно на задния вход на блока и магазина, целият заден вход е (с извинение) насран, напикан, има редовно следи от повръщано.

Случвало се е пияни да се гонят с брадви! И всичко това на няма и 100 метра от дома на кмета. Има десетки сигнали до Общината и 4РПУ и нищо!

Наглецът на моята стена на апартамента ми е монтирал тежка от метална конструкция захваната върху тухлена стена тента, която той отказва да свали, въпреки че от общината са казали, че е незаконна. Същото важи и за кафеавтомата.

Това е България през 2015 г. И папата да дойде - пак нищо няма да се пронени! Това са част от снимките. Лятото става най големияа ад - почват от сутринта, а даже и вечер няма спокойствие - кафеавтоматът под спалнята работи денонощно и вдига адски шум. Когато някой реши, че му се пие кафе в 4 сутринта, почва едно страшно ръмжене от автомата. Това е България, Пловдив, бъдещата културна столица на Европа...


Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (77)
Още новини от Новини от Пловдив:
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...
Починала е пловдивчанката, чиято история разчувства мнозина
Млада двойка не хареса живота в Пловдив, осъществиха мечтата си з...
5 места в Пловдив без вода
1/4 от "Рогошко шосе" е почти готова, за повече няма пари


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).