Няколко влака с променени разписания за днес

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:21 / 24.11.2009
913
Временни промени в разписанието на един международен бърз влак от Истанбул за Белград, един ускорен бърз влак от Бургас за София и един крайградски пътнически влак от Пещера за Пловдив се въвеждат днес. Причините за временното изменение в графика на тези влакове са ремонтни дейности по железния път, които Национална компания „Железопътна инфраструктура" ще извършва в участъка между гарите Тодор Каблешков и Стамболийски.

Международният бърз влак „Балкан експрес" № 492 от Истанбул за Белград, ще се движи до гара Пловдив по обичайното си разписание, но от Пловдив композицията ще заминава с 44 минути по-късно от досегашния си график, т.е. в 08:54 ч. Международният влак ще пристига в София също с 44 минути по-късно от редовния си график, след което ще заминава по обичайното си разписание.

Поради извършваните ремонти в утрешния ден, ускореният бърз влак № 3602 от Бургас за София, който заминава в 05:30 ч, също ще се движи с променен график. Този влак ще се движи по редовното си разписание до гара Пловдив. От Пловдив композицията ще тръгва в 10:38 ч., т.е. с 5 минути по-късно от обичайния си график. На Централна гара София ускореният бърз влак ще пристига с 6 минути по-късно, т.е. в 13:02 ч.

С променено разписание утре ще пътува и крайградският пътнически влак № 18205 от Пещера за Пловдив, който потегля в 12:25 ч. Влакът ще се движи до гара Стамболийски по досегашното си разписание, но от Стамболийски пътническата композиция ще заминава с 6 минути по-късно от обичайното си разписание, т.е. в 13:14 ч. В гара Пловдив влакът ще пристига в 13:36 ч., т.е. със 7 минути по-късно.

За подробна информация клиентите на „Български държавни железници" ЕАД могат да се обръщат към гишетата "Информация" и билетните каси в съответните железопътни гари.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Богата културна програма, кебапчета и бира в парк "Лаута"
Адвокатката на Караджов: Предполагаме, че има оръжие и заплашва, ...
Домът на бившия полицай Венцеслав Караджов е блокиран от полиция,...
Експолицаят Караджов, осъден на доживотен затвор се е барикадирал...
Кметът на Пловдив ще посрещне Стефка Костадинова
Кметът на Пловдив: При 200 км/ч е невъзможно


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).