Новият заместник-кмет Руси Панчев е личен избор на Славчо Атанасов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:35 / 20.10.2008
3556
Новият заместник-кмет по реда и сигурността Руси Панчев беше официално представен на пресконференция днес от Славчо Атанасов. "Той е мой личен избор и мое лично назначение", обяви кметът, който е убеден в големите професионални способности на Панчев. Имало е и други кандидатури, но Атанасов не е бил склонен да се поддава на политически натиск. Назначението според него е било наложително час по-скоро, защото след оставката на Димитър Цветков в началото на месеца из града безразборно са се разщъкали каруците например.

Руси Панчев заема длъжността на заместник-кмет три дни преди да навърши петдесет и пет години. Той е полицай от кариерата. Завършил е школата в Симеоново, има 24-годишен стаж в РДВР, като последната му длъжност там е била началник направление "Координация и информационно-аналитична дейност". През последните четири години е работил като регионален мениджър по сигурността в БТК.

"Не съм обвързан с политически партии. Харесвам политиката на кмета Славчо Атанасов и силно мотивиран за работа се включвам в екипа му", каза Руси Панчев.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Кметът на Пловдив: Няма как да не ти трепне отвътре, рукне ли род...
Брокери: Хора с добри финансови възможности сменят апартамента си...
Разследват имотни измами, свързани с бившия полицай, осъден за уб...
Голям успех за ученици от училище "Вапцаров"
Шофьорка: Стойте далеч от това място!
Повече полиция на булеварди в Пловдив с висока концентрация на ПТ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).