Нови ужасяващи разкрития за убитата в Канада пловдивчанка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
10:48 / 17.03.2018
24259
Появиха се нови разкрития и първни снимки на българката и децата й, които бяха убити в техния дом в Eйджакс, Онтарио - на около час от Торонто. Полицията в града открила телата на 39-годишната Красимира Пейчиновски, 15-годишния Рой Пейчиновски и 13-годишната Венайлия Пейчивоски в дома им в сряда сутринта след сигнал на съседка. Жената отишла за провери Красимира след като тя не се появила на работа, но била отпратена от мъж, който по-късно напуснал дома в черен пикап.

Когато полицията пристига Красимира и Рой са били мъртви, а Венайлия е била транспортирана до болница където умира от раните си по-късно вечерта в сряда. "Тя беше тяло от светлина - винаги усмихната, учтива, винаги много нежна и добра. Никога не я чухме да повдигне тон. Никога с никого не се е карала. Беше просто един прекрасен човек", казва Ваня Димова, която познава Красимира още отпреди да се преместят в Канада.  Тя все още не може да си обясни как се е стигнало до това тройно убийство.

За трите убийствата е обвинен 29-годишният Кори Фен, който изглежда е бил приятел на Красимира, но не е баща на децата. "Това трябва да е под въздействието на някакви наркотици или лекарства. Аз не мога да си го обясня...тя никога не е била човек, който да влезе в конфликт с друг човек", казва Ваня. Съседи разказват, че Фен е ходил всеки ден на фитнес и може да е взимал стероиди и други стимулиращи субстанции. "Тя се е опитала да се раздели с този човек, връзката не е вървяла. Тя не е искала да бъде във връзка с него. Той просто не й е давал този шанс", разказва Ваня. С татуировка "Превърни раните в мъдрост", посинено око, драскотини и кръв по лицето в четвъртък той застана пред съда, за да чуе обвиненията срещу себе си.

Фен има предишна присъда за нападение над полицай през 2009 г. и за унищожаване на чужда собственост през 2011 г. И в двата случая присъдата е била 12 месеца пробация. Той е арестуван в сряда вечерта в дом в южната част на Ошава след като полицията открива черния му пикап изоставен на около 10-ина минути от мястото на кървавото престъпление. Все още не са известни резултатите от аутопсията, но според полицията по телата на тримата е имало видими следи от травма и удари. Приятели на двойката казват, че Кори е бил вманиечен в Красимира и я ревнувал много. Красимира е от родом от Пловдив. Бащата на децата е македонец, но отдавна са разделени с майката. Третото им дете - дъщеря на 16 години е била на курсове от курмуване по време на инцидента и това е спасило. Дъщерята на съседа Пат Джордан е била приятелка с убитата Ванейла. Когато вижда полицията пресича лентите, защото дъщеря му е трябвало да бъде на гости точно в дома на Пейчиновски. "Почти бях арестуван защото преминах лентите - мислех, че моята дъщеря е в тази къща. В последния момент тя си е променила решението и отишла в друга къща - иначе кой знае какво щеше да се случи", казва той пред CBC.

Източник: Блиц

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).