Нови разкрития усложняват много положението на психоложката Антония, сътворила адското меле до Труд!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
10:07 / 05.06.2018
85039
27-годишната психоложка от Калояново - Антония Лукова, която предизвика катастрофата с 8 ранени на пътя между пловдивските села Граф Игнатиево и Труд, многократно е била залавяна зад волана с дрога или употребила алкохол, съобщиха източници за "Блиц". Младата дама дори известно време е била с отнета книжка заради поредно нарушение на пътя. Разследващите са се добрали до записи от камери, които са били монтирани в близки до мястото на катастрофата сгради. На тях се вижда, че миналия ден Лукова предизвиква катастрофата със своята кола и помита още два автомобила.

Вижда се как младият мъж, с огромна черна коса и голяма черна брада, пристига с такси от посока Пловдив, слиза от жълтата кола и сядайки на мястото на шофьора, имитира че той е водачът. Малшанс обаче съпътства психоложката, тъй като тестът за наркотици показва, че нейният приятел е бил дрогиран. Все още няма категорична яснота дали и тя е била употребила алкохол и дрога в този момент, но жертви на мелето разказаха, че младата жена е отишла до една от ударените коли и е казала на ударената водачка - "Моля ви не казвайте, че аз съм карала колата, защото родителите ми са много строги". 

Антоанета Тенева, майката чиито двама синове пострадаха при удара, предизвикан от психоложката, каза, че големият й син не е добре. Имал силни болки в гърдите и днес ще го карат отново в болница на преглед. И малкият и големият син на Тенева все още са стресирани от неочаквания удар на тяхната кола. Тенева и другото ударено семейство от село Дълго поле вече са ангажирали адвокати и ще съдят Антония Лукова. 


Виж коментарите (7)

Още по темата (22):
16.10.2020 Гаджето на психоложката си каза всичко и получи присъда!
15.09.2020 Гаджето на психоложката пак върти номера
17.07.2020 Влачи се делото срещу гаджето на психоложката, предизвикала меле с 8
пострадали
12.03.2020 Спор в пловдивския съд кое е по-силно – любовта или коронавирусът?
16.01.2020 Гаджето на психоложката Антония: Не си знам наизуст ЕГН-то
18.11.2019 Ето го гаджето на психоложката, излъгал полицията за катастрофата край
Пловдив
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).