Нови 60 дръвчета засадиха в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:54 / 22.03.2019
5186
Над 60 дръвчета закупиха и засадиха членове на ГЕРБ в шестте района на Пловдив. Инициативата бе организира от областната партийна структура с ръководител кмета на Пловдив Иван Тотев по повод Първа пролет и Световния ден на водата.

Членове на ГЕРБ в "Източен“ облагородиха зелени площи в района, като засадиха 10 ели, съобщи ръководителят на партийната структура Иван Стоянов. По 5 дръвчета допълниха растителността в озелененото пространство до колелото на SPS и в парк "Изгрев“. Сред участниците в акцията бяха районният кмет Николай Чунчуков и общинският съветник Емил Русинов, които са в ръководството на ГЕРБ в "Източен“.

От ГЕРБ в "Западен“ засадиха иглолистни дръвчета в парк "Ружа“. Присъстваха Димитър Колев – кмет на район "Западен“, общинските съветници Ясен Михайлов и Дамян Петров, представители на ръководството и МГЕРБ.

В "Тракия“ в залесяването на иглолистни дръвчета в междублоковото пространство до блок 41 се включиха кметът и районен ръководител на организацията на ГЕРБ Костадин Димитров, общинските съветници Вера Тоскова и Ели Дачева, членове на партията.

Структурата в "Централен“ организира облагородяване на зона по бул. "Найчо Цанов“. 10 чинара и други местни видове вече допълват зеленината по пътната артерия. Общинският съветник Александър Радев и членове на организацията също се включиха в залесяването.

Инициативата на ГЕРБ в район "Южен“ се проведе  в парка на "Славееви гори“. В залесяването с иглолистни дръвчета се включиха общинските съветници Георги Василев, Атанас Узунов и Веселин Маневски, представители на районната партийна организация.

В "Северен“ ръководителят на  структурата на ГЕРБ Стефан Дедев, районният кмет, Стоян Алексиев и членове на организацията залесиха участък от улица "Кольо Фичето“ с 10 фиданки.

Стефан Дедев, който е и председател на предизборния щаб на ГЕРБ в Пловдив, отбеляза, че при управлението на ГЕРБ в града са засадени хиляди дръвчета, изградени са нови паркове и зелени зони, обновена е емблематичната Цар Симеонова градина, а по големите булеварди  има зелен пояс.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Справедливост застигна шофьор на автобус в Пловдив
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).