Нова трагедия в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
21:20 / 10.05.2016
25250
90-годишна бивша счетоводителка на шивашкия гигант от соца ДИП "България" Ирина Ташева е паднала днес следобед от осмия етаж на блок на бул. "Марица" в близост до Железния мост. Трагичният инцидент е станал около 16,55 ч. точно когато съседите започвали да се прибират от работа. 

Все още не се знае дали възрастната жена е скочила, или е залитнала и е паднала от прозореца на спалнята си. На осмия етаж се вижда, че само едната от ролетните щори е вдигната до половината, но не е ясно каква е причината за падането на пенсионерката.

Ирина живеела в апартамента с дъщеря си Стефка, която пък е пенсионирана балерина от операта. Тя все още не знае за трагичната гибел на майка си, защото е излязла някъде, а няма мобилен телефон, разказаха съседите. 

Двама полицаи с патрулка чакат пред блока 59-годишната дъщеря на загиналата да се прибере, за да й съобщят жестоката новина, след което да я отведат в съдебна медицина за разпознаване на трупа.

"Прибрах се 1-2 минути, преди да стане белята и дори смятах да си паркирам колата там, където е паднала жената", обясни комшия от входа. 

Той обаче размислил и спрял на друго място, а малко след това тялото на слабата старица тупнало на паркинга. Съседите предполагат, че след като Ирина е полетяла от прозореца, се е ударила в климатика на долния етаж, тялото й се е отклонило и затова не е паднало върху паркираното точно отдолу "Рено".

В момента съседите са се събрали в градинката пред блока и потресени коментират трагедията. Една от тях е жената, която позвънила на тел. 112, за да съобщи за нещастието, а след това дала и покривало, за да завият трупа на паркинга.



Източник: Марица

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Арх. Филип Бакалски: Има тежка деформация в баланса на разпредел...
Очевидец на катастрофата в Пловдив: Чух набиване на спирачки, тук...
Катастрофа до пешеходна пътека в Пловдив между ТИР и кола
Пловдивският митрополит Николай с историческо богослужение в Иста...
Славата им се носи в чужбина: Пловдивчанката, която създаде някои...
Гражданин за инцидента на "Руски": Време е да си зададем един въп...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).