Нова разделителна ограда по оживен булевард в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:00 / 03.09.2021
2865
Нови оградни пана са монтирани в разделителната ивица на бул. "Шести септември“ в участъка от бул. "Васил Априлов“ до бул. "Копривщица“, съобщи директорът на ОП "Организация и контрол на транспорта“ инж. Пламен Вълков.

Старите предпазни огради са били силно корозирали. Те са заменени с 210 броя поцинковани пана, които са с по-добри технически параметри и осигуряват по-сигурна защита при евентуални пътнотранспортни произшествия.

Инж. Вълков е категоричен, че Община Пловдив все повече засилва превантивните мерки за опазване живота и здравето на всички участници в движението. За първи път са отпуснати рекордните 650 хил. лв. за обновяване на пътната маркировка и вертикалната сигнализация, което е над два пъти повече в сравнение с предишни години.

300 хил. лв. от тях са за поставянето на нови пътни знаци, оградни пана, антипаркинг колчета, мантинели, гумени ограничители на скоростта, светлоотразяващи кабари, гумени бордюри, панорамни огледала, светодиодни пътни знаци със соларно захранване, фотоволтаични светодиодни знаци "Бягащ пешеходец“ и др.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Капитана пак отърва кожата
В Брестовица направиха първа копка на нов довеждащ водопровод
Тези са арестуваните за крупната измама в Пловдив
В Пловдив порязаха шофьора на камиона с 400 кг хероин
"Прослав" няма да е първият естествен резерват в Пловдив
Вече асфалтират улица "Петър Стоев"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).