Нова придобивка за учениците в СОУ "Найден Геров"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
16:26 / 13.11.2013
2521
Бивши и настоящи ученици от
СОУ "Н. Геров":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Нова модерна игротека бе открита в сградата на началния курс на СОУ "Найден Геров" в Район "Източен". Изградена с много мисъл за интерактивните форми на обучение и игра, залата предоставя възможност за занимания по интереси на учениците от полуинтернатните групи.

На организираната церемония по този повод директорът Васил Въргулев посочи, че придобивката е изградена с 8 0000 лв. средства от националната програма и допълнителни 9 000 лв. от училищния бюджет, като е дал пълна творческа свобода на изпълнителите на проекта.

Учителката Севдалина Рабчева презентира цялостния проект и подчерта значението на цветовете в общата атмосфера. Действително, цветовото оформление и позиционирането на сензорните кътове стимулира творческта и мисловна дейност на децата - това единодушно признаха гостите Емил Начев, зам.-кмет на Район "Източен" и Стефка Симеонова, гл. експерт"Образование".

След атрактивното изпълнение на вокалната група на училището, лентата на новия център прерязаха Донка Щилянова - началник отдел "Образование" в Община Пловдив и зам.-кметът на "Източен" Емил Начев. Множеството от нетърпеливите зрители от училището не чакаха друга покана и веднага изпробваха новите придобивки.


Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Кръгла маса за домашното насилие в Пловдив
Обучение за бърза реакция и евакуация при бедствени ситуации се п...
Теодор Христов, БСП: На пациентите не бива да се гледа като на хо...
Изряден шофьор опита да подкупи полицаи на оживен булевард в Плов...
Пловдивчанин: Надявам се с това предложение поне да имаме някакъв...
Претърсиха обитаван от пловдивчанка имот в близко село, находката...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).