Нова придобивка в район "Тракия" с евросредства

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:35 / 31.05.2016
4165
Потребителите по Проект "По-добър живот в район "Тракия" от днес ще имат възможността да ползват специализиран транспорт за хората с увреждания, който ще им осигури достъп до обществени места като болнични, лечебни, социални заведения и др.

Новата придобивка в район "Тракия" е закупена с евросредства благодарение на безвъзмездната финансова помощ, предоставена по договор, сключен между кмета на район "Тракия", община Пловдив Костадин Димитров и Министерство на труда и социалната политика, осъществяван с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси" 2014-2020г.", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд по процедура "Независим живот". 

"Осигуряването на специализиран транспорт е от изключително и жизненоважно значение за хората с увреждания, то ще осигури качествен и независим живот за потребителите, ще им даде възможност да участват в дейности извън техните домове, ще насърчава потенциала им, за да бъдат приети от обществото като пълноценни личности", заяви кметът на район "Тракия" Костадин Димитров.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Кръщават алея в Пловдив на името на Милчо Левиев
Горан Благоев: Николай Пловдивски в един момент може да каже "Гла...
РЗИ: Семейство от Пловдив е с коклюш
Прокуратурата проверява шофьорче, карало със 170 км/ч по Асеновгр...
Още едно бижу заблестя в Пловдив
Пловдивската журналистика осиротя! Загубихме голямо име


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).