Нов фитнес на открито в "Северен"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
16:34 / 10.07.2015
2791
Кметът на район "Северен" Ральо Ралев и екипът му откриха днес новоизградена площадка за фитнес на открито, находяща се на ул."Васил Левски" №95-103 (зад Големия гигант).

Фитнесът е четвърти от този тип съоръжения и седми поред монтиран на територията на район "Северен".

На тази конфигурация спокойно могат да тренират едновременно до 8 човека. Материалът, от който е изработено съоръжението е неръждаема стомана, прахово боядисана. Желаещите да тренират могат да го правят на успоредка, шведска стена, халки, градусова стълба и двоен лост.

На мероприятието присъстваха жители на квартала, кметове на райони, общински съветници и представители на различни институции.

Кметът Ралев почерпи с питка за здраве и зарадва жителите на най-големия жилищен блок в района, че предстои изграждане на нова детска площадка в близост до фитнес площадката.

Тя ще отговаря напълно на изискванията на Наредба №1 от 2009 г. за условията и реда за устройството и безопасността на площадките за игра. Също така пред входовете на блока ще се поставят нови пейки за отдих, а старите ще бъдат ремонтирани и пребоядисани.


Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Кръщават алея в Пловдив на името на Милчо Левиев
Горан Благоев: Николай Пловдивски в един момент може да каже "Гла...
РЗИ: Семейство от Пловдив е с коклюш
Прокуратурата проверява шофьорче, карало със 170 км/ч по Асеновгр...
Още едно бижу заблестя в Пловдив
Пловдивската журналистика осиротя! Загубихме голямо име


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).