Николай Караиванов: СДС ще бъде коректив на властта

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:00 / 03.10.2008
2226
Предстои подписване на меморандум за добро управление между ВМРО и СДС. Това съобщи за Plovdiv24.bg лидерът на пловдивската организация на сините Николай Караиванов. Той отрече слуховете, че партията му ще заема управленски постове в общинския съвет. "Ние ще бъдем коректив на властта, но ще подкрепяме всяка конструктивна идея на ВМРО, както сме го заявили още след изборите", уточни Караиванов и добави, че се надява ВМРО да се съобразява с идеите на СДС, чиято цел е да се направи модел за по-добрата визия на Пловдив в близко бъдеще.

Николай Караиванов опроверга тиражираното от ГЕРБ излизане в опозиция на партията им. Според него, ГЕРБ реално притежава поне 90 на сто от властта в града със своите четири районни кметове. "Това, което твърдят от тяхното ръководство, е трик преди парламентарните избори", категоричен беше Караиванов.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Катастрофа между три коли в Пловдив, на място има линейка
Кметът на Пловдив: Няма как да не ти трепне отвътре, рукне ли род...
Брокери: Хора с добри финансови възможности сменят апартамента си...
Разследват имотни измами, свързани с бившия полицай, осъден за уб...
Голям успех за ученици от училище "Вапцаров"
Шофьорка: Стойте далеч от това място!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).