Неработещ светофар в Смирненски създава предпоставки за ПТП

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
07:50 / 10.04.2011
4393
"Живея в кв.Христо Смирненски в Пловдив. От 1 април всички светофарни уредби, които се намират на кръстовището между ул.Пещерско шосе и ул.Перущица, не работят", пише ни притеснен читател.

"Лошото е, че и не виждам да се работи по отстраняване на повредата. Пешеходците пресичат на късмет, а шофьорите се надпреварват кой е по-голям тарикат. Никой, на никой не дава предимство", обяснява опасната ситуация жителят на Смирненски.

Репортерът на Plovdiv24.bg се свърза с шефа на ОП "Охрана и сигнализация", Александър Стайков. След направената светкавична проверка от негова страна, се установи, че проблемът със светофара идва от непостоянно подаване на ток от ЕVN и датира от 3 април. От общинското предприятие предприятие са уведомилие енергото за неработещата светофарна уредба и са изискали в максимално кратки срокове постояното токоподаването да бъде възстановено.

Виж коментарите (7)
Още новини от Новини от Пловдив:
Официално: "Рогошко шосе" е отворено за движение
"Дефиле вино и гурме" започна в Пловдив
Какво да очакваме от Фестивала за улични и градски изкуства 6Fest...
Скандално! Служебната кола на зам.-кмет едва не отнесе човек на п...
РЗИ: 8 бременни се имунизираха в Пловдив, проблем с коклюша няма
Пловдивчанин: Кой умник го реши това? Не държава, а джунгла!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).