Необикновен спектакъл в арт квартала на Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
07:10 / 28.05.2016
2473
Необикновен спектакъл е подготвила днес от 19,30 часа на ул. "Христо Дюкмеджиев" една млада и талантлива дизайнерка от Пловдив. Анелия Янкова е приготвила пролетен подарък за гостите на Пловдив и най-вече на младите таланти, към чиито умения бе насочен конкурсът и ревю-спектакълът "Моден капан", който се проведе през изминалите месеци. 

В това необикновено приключение, което е едно от малкото некомерсиални събития в тази сфера, е финалът на конкурса, в който се включиха млади дизайнери от цялата страна. 

Тридесет креативни и изключително талантливи младежи от България ще представят своите модели в творческия квартал на Пловдив - "Капана".

В спектакъла е включено ревюто - част от конкурса "Моден Капан" - конкурс за млади дизайнери. Най-добрите млади дизайнери ще получават възможността да се изявят за първи път на модния подиум. А в първата част на ревюто ще се представят български марки, които вече са част от българския моден пазар.

Диалогично и приемствено е замислено събитието на Аления, защото Анелия Янкова вярва, че младите хора могат да успяват и тук - в България.

Програмата включва много музика, танци, изненади, огнено шоу и възможност за всички зрители да намерят по нещо, което да ги привлече към каузата на младите и иновативни артисти на Пловдив. Водещ на събитието ще бъде известният пловдивски хореограф и танцьор Илия Чолаков.

Кулминацията на събитието ще бъде необикновеното ревю на сгради от квартала, известен с артистичния и модерен дух, който витае по уличките.

В модния дух на цялото събитие ще бъде монтирана инсталация с над 2000 метра плат.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Лиляната изпрати абитуриентите
Нов инцидент на мястото, на което стана фаталният сблъсък с джипа...
Станислав Цанов идва в Пловдив, говори и за лошите коментари
Шефът на КАТ Пловдив: Не съм гледал километража на джипа
Керана и още 13 млади пловдивчани с награди за 24 май
16 пъти шофьорът на джипа от бул. "Руски" е бил хващан в крачка


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).