Ненка Пенкова спечели наградата "Зелен дом" на фирма "Чистота"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:21 / 02.11.2009
1447
"Чистота" - Пловдив даде месечната си награда "Зелен дом" на Ненка Пенкова от бул. "Свобода" номер 38 в Пловдив. От пет години жената неуморно подържа градинката между двата големи блока на булеварда. В началото имаше бурени и треволяци, в които внучката ми се изгубваше, разказва как е започнала да се грижи за градинката Ненка. Сега обаче имам над 30 различни вида цветя. Сложила съм за всички сезони, така че тук непрекъснато има цветя, които цъфтят и става много красив и пъстър килим. В момента имам есенен минзухар, хризантеми, един вид, близък до еделвайса, шибой, теменужки, калифорнийски мак, кокичета, парички и много други, споделя Ненка Пенкова. Започнах всичко на майтап, лошото е, че нямам много свободно време, но го оползотворявам тук. Става много красиво, но пък съседите непрекъснато късат цветята, кой за букет, кой за да си захване вкъщи. Но пък важното е, че вече не пустее мястото, доволна е Ненка.

Наградата "Зелен дом" с финансов еквивалент от 300 лева й бе връчена от зам.-управителя на "Чистота" Радослав Угринов. Имаме нужда от помпа за вода и от смески за наторяване, това ще купим най-напред с тези пари. Ще пооправим малко и плочките на цветарника, защото са разбити от едната страна, Ненка Пенкова веднага намира място на наградата.

Този браузър не поддържа видео елемента.


(с) ПОТВ

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Кръщават алея в Пловдив на името на Милчо Левиев
Горан Благоев: Николай Пловдивски в един момент може да каже "Гла...
РЗИ: Семейство от Пловдив е с коклюш
Прокуратурата проверява шофьорче, карало със 170 км/ч по Асеновгр...
Още едно бижу заблестя в Пловдив
Пловдивската журналистика осиротя! Загубихме голямо име


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).