Нечувано добра музикална програма ни очаква в дългия уикенд на Празници на Стария град

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:33 / 20.09.2019
4426
Като част от ежегодния фестивал Празници на Стария град, който тази година се провежда от 16 до 22 септември под мотото "От огъня - огън“, от петък до неделя на различни емблематични локации в Стария град ще звучи качествена и внимателно подбрана музика.

В петък, 20.09, от 19:30, в Балабановата къща ще представят новия си албум двамата виртуози Милен Кукошаров и Веселин Веселинов – Еко, обединени от трудно произносимото име Das Weltschmerz DueTT. Името на албума е "Consequences" ("Последствия“), а концертът със сигурност ще има страхотни последствия за всички, които успеят да присъстват.

В 20:30 на същия ден на Небет тепе започва програмата на едноименната сцена с концерт на heptagram, творение на музикалния ентусиаст и мултиинструменталист Даниел Иванов, и продължава в 21:30 със smallman и техния разпознаваем микс от балкански фолклор, ембиънт и експериментални ритми и дълбоки вокали.

В събота, 21.09., на Сцена Небет тепе ще слушаме любимите Kottarashky and The Rain Dogs от 20:30, а след тях, от 21:30 – големите джазмени от Секстета на Мишо Йосифов в компанията на Нено Илиев, още известни като RomaNeno Project.

Музикалният финал на тазгодишните Празници ще даде Swing All Stars Jazztet – един проект, срещащ музиканти от различни поколения, свързани дълбоко с Пловдив и доказали се на националната и международната сцени. Той ще ни потопи в неповторимото настроение от Златната ера на джаза с пиеси от Гершуин, Портър, Бърлин, Фетс Уолър и др.

Всички събития са напълно безплатни!

 


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).