Не шофирайте пили! Полицията излиза на възлови кръстовища с дрегерите!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
10:42 / 09.07.2016
4438
Полицията в Пловдив и Карлово извършва засилени проверки за спазване на ограничение на скоростта, за поставени обезопасителни колани и за неправоспособни водачи на пътя. Това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР Пловдив. 

Полицейски патрули са позиционирани на възлови кръстовища по главните градски булеварди, както и по входно-изходните артерии. Днес от 16:15 до 18:15 часа ще се следи за спазване на ограничение на скоростта до 50 км/ч по пътищата в село Анево.

Полицията в Пловдив ще следи също за употреба на алкохол зад волана, както и за наличие на неправоспособни водачи на пътя. Тази вечер от полунощ до 02:30 часа ще се извършват засилени проверки на кръстовището на бул. "Никола Вапцаров" с бул. "Коматевско шосе". 

От 03:00 до 05:00 часа сутринта на 10 юли ще се следи за нарушения на кръстовището на бул. "Освобождение" с бул. "Санкт Петербург".

Виж коментарите (8)
Още новини от Новини от Пловдив:
Сведохме глави пред паметта на Ботев и загиналите за Свободата
Пловдив почете Ботев и загиналите за свободата на България
От Пловдив: Болезнен разказ на една почернена майка на моторист
Шофьор паркира в парк в Пловдив. Сигналът изпокара хората в мрежа...
ЧСИ пусна за продан цяла сграда с апартаменти в Пловдив, собствен...
Tройно скача цената на таксиметровите услуги в Пловдив, увеличава...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).