Нарязаха гумите на Мерцедес през нощта

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
10:38 / 03.11.2009
4121
Лек автомобил "Мерцедес С 220" осъмна с нарязани гуми тази сутрин в квартал "Смирненски", сигнализира в редакцията на Plovdiv24.bg потърпевшият собственик на возилото. От полицейското управление, където е съобщил за престъплението, са го извикали на място, за да му се издаде протокол, тъй като щетите най-вероятно щели да се покрият от автокаското на автомобила.

Читателят ни изразява недоумението си от факта, че полицаите не са отишли на място за оглед. Наш репортер се опита да намери информация от пресцентъра на дирекцията дали това е нормалната практика, но отговорът, който успя да измъкне, беше лаконичен както винаги - полицията си знае работата, ако някой смята, че има нарушение - да подаде жалба. Явно в случая ангажиментът на органите на реда се изчерпва до посредничество между потърпевшия и застрахователната компания, а случаят е прекалено дребен, за да се разследва.

Виж коментарите (11)
Още новини от Новини от Пловдив:
Ограничават движението в Стария град
Фолклорно събитие ще разтърси Прослав
Известна рожденичка имаме и днес
Ако видите този мъж, веднага се обадете на полицията в Пловдив
Гладиаторска среща на емблематично място в Пловдив
Заместник-министър в Пловдив: 33 млрд. лева европейски пари е опо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).