Народът лудна по най-старата хазартна игра у нас, психолози с важно предупреждение

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
19:23 / 24.01.2019
10415
Джакпотите в игрите на ТОТО 2 достигнаха умопомрачителната сума 11 445 000 лева. Повече от месец се трупат парите в спортния тотализатор и така след всеки непаднал джакпот мераклиите да грабнат голямата сума се увеличават. Засилен интерес към лесно и бързо забогатяване регистрират тото пунктовете заради големия джакпот в играта 6 от 49, който вече е 7 500 000 лева.

Служителки от Пловдив разказват, че имат много редовни клиенти, които с години играят с едни и същи числа, но не са печелили. Заради апетитната сума в най-старата хазартна игра у нас през последния месец се появили и хора, които за всеки тираж пускат само по една колонка за по левче.

Ако птицата на щастието кацне на рамото ви и спечелите джакпота, бъдете много внимателни, предупреждават социални психолози и икономисти. Най-честите грешки са неразумно харчене и отдаване на пороци, заради което може да загубят дори семействата си. Имайте предвид, че щастието невинаги е свързано само и единствено с парите.

Източник: ПОТВ

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Опасен елемент притесни пловдивчанин
Честват 50 години от създаването на отделението по диализно лечен...
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).