Наркодилъри са арестувани в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:48 / 15.11.2022
3849
Окръжна прокуратура-Пловдив привлече като обвиняеми М.М., на 50 г., К.Р., на 28 г., и Й.А., на 45 г., за това, че са държали с цел разпространение повече от 1 кг високорискови наркотични вещества - марихуана, кокаин и амфетамин – престъпление по чл. 354а, ал. 1, вр. чл. 20, ал.2, вр. ал. 1 от Наказателния кодекс.

Тримата обвиняеми се познавали и разпространявали наркотични вещества сред ограничен кръг лица на територията на област Пловдив. Наркотиците държали в жилище в Пловдив. При проведена специализирана акция на полицията на 12 ноември 2022 г. в помещенията са били открити повече от 1 кг марихуана, кокаин и амфетамин.

При извършено претърсване и изземване са иззети мобилни телефони, електронни везни, машина за раздробяване на марихуаната и други. Същия ден К.Р. е бил спрян от полицейски служители за проверка при управление на лек автомобил. Направен му е тест за употреба на наркотични вещества, който е отчел положителен резултат за кокаин.

Тримата обвиняеми са задържани за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор. Предстои Окръжна прокуратура-Пловдив да внесе искане в съда за вземане на мярка за неотклонение "задържане под стража“ спрямо тях.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).