Напрежение в община Пловдив, кметът нарочил за махане Ангелина Топчиева

Автор: Данислава Вълкова
Коментари (3)
17:02 / 13.06.2023
7456
Община Пловдив ври и кипи в момента, след като кметът Здравко Димитров е нарочил да махне секретаря Ангелина Топчиева, разбра Plovdiv24.bg.

Служители са окупирали кабинета на втория етаж, за да разберат причините за решението му да я освободи. Димитров се е видял принуден да ги приеме на разговор в заседателната зала, която се е пръскала по шевовете от служители, които са се застъпвали за Ангелина Топчиева.

Тя е един от най-опитните служители на община Пловдив. Като секретар неведнъж е доказала своя голям професионализъм и морал и е спасявала кмета от административни издънки. 

Подобни брожения в редиците на община Пловдив са се случвали и преди, но случаите останаха неизвестени за широката публика. Тогава служители отново се обявиха в защита на Ангелина Топчиева. 

Подобни опити за разправа са се случвали и с други служители на ръководни постове, като отново силното недоволство и противопоставяне на останалите е пречело са изпълнението на присъдата на "другарския съд" на сегашното ръководство на Община Пловдив.

Plovdiv24.bg се опита да се свърже с кмета Здравко Димитров, но той не благоволи да отговори на телефонното обаждане.

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Първа официална информация за двамата оцелели в ада на бул. "Руск...
Така изглежда по светло мястото на фаталната катастрофа на бул. "...
Абсолютно неразпознаваем е джипът, в който са загинали младежите
До 18 градуса в Пловдив
Пловдивчанка: Скоростта е била над 200 км/ч
Двама млади загинаха след тежко ПТП в Пловдив, други двама берат ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).