Направиха първа копка на голям мултифункционалeн комплекс, ето как ще изглежда!

Автор: Васил Динев
Коментари (2)
12:52 / 19.09.2017
16667
На специална церемония днес бе направена първата копка за проекта "Пивоварница Каменица", предаде репортер на Plovdiv24.bg. Събитието ознаменува началото на изграждането на едно знаково място в Пловдив, което ще отвори врати през 2018 г., за да посрещне всички жители и гости на града, които искат да се потопят в света на бирата и нейните традиции. Церемонията се състоя на бул. "Източен" на терена, на който ще бъде изграден уникалния по рода си комплекс.

Мултифункционалният комплекс ще бъде специално място, което ще предостави възможност на любителите на бира в България да се насладят на уникални бирени преживявания, вдъхновени от опита и страстта на майстор-пивоварите. Почитателите на кехлибарената напитка ще могат да проследят пътя на една бира от идеалното комбиниране на нейните основни съставки до отпиването от перфектно сервираната студена халба в комфортна и уютна среда. Колекционерите и любителите ще могат да задоволят своята страст в посетителския център с колекция от предмети и сувенири. 

"Пивоварница Каменица" ще се простира на територия от общо 3500 кв. метра и ще включва микропивоварна за производство на крафт бира, посетителски център, посветен на 135-годишната история на "Каменица", ресторант-бирария, магазин за сувенири, парк с пространство за отдих, и отворена амфитеатрална сцена за провеждане на културни и социални събития. 

Това ще е специално място, носещо духа и бирената традиция, в което любителите на бирата ще могат да откриват уникални рецепти и вкусове. 


Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (2)

Още по темата (28):
18.09.2019 Взривове в центъра на Пловдив
23.04.2019 "Пивоварница Каменица" отвори врати и официално
16.04.2019 Първо в Plovdiv24.bg: "Пивоварница Каменица" най-после отвори врати
10.04.2019 Новият проект на "Каменица" в Пловдив е готов!
22.02.2019 "Каменица" търси сервитьори, бармани и готвачи
02.10.2018 Модерният комплекс на "Каменица" на булевард "Източен" е готов
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).