Най-сексапилната пианистка в света идва в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
12:13 / 23.03.2023
9525
Световноизвестната пианистка Лола Астанова ще се срещне за първи път с българските си фенове. Tя ще изнесе два концерта у нас, като започне с Античен театър, Пловдив на 30 май и продължи със зала 3 на НДК, София на 6 юни. Носителката на награди "Еми“, "Грами“, както и на редица други музикални отличия, ще завладее публиката с въздействащ и дълбоко емоционален стил, безпогрешна техника, силно женско присъствие и уникален усет към модата, който се превръща в нейна запазена марка.

С над 1 милион последователи в Инстаграм и над 300 милиона гледания в социалните мрежи, тя става най-търсеният пианист в света. Това я прави интернет сензация и ѝ отрежда място на множество престижни събития, където свири като специален гост. Едно от тях е благотворително събитие в Карнеги Хол, оглавявано от Доналд Тръмп. Кариерата я среща с редица знаменитости. Тя има честта да работи с музикалния продуцент Дейвид Фостър и Андреа Бочели, с когото създават краткия документален филм "The Journey to the Theatre of Silence“. Атрактивната пианистка записва дует и с Марк Антъни, а с нейния любим приятел Степан Хаусер от 2 Cellos, носители на 16 награди "Грами“, пресъздават по особено атрактивен и страстен начин различни музикални произведения като "Лунната соната“ на Бетовен например.

Талантливата и привлекателна Лола Астанова започва музикалното си пътешествие, когато е едва на 6 години. Тя бързо усеща, че това е нейното призвание и до ден днешен не спира да развива уменията си. Тя впечатлява не само със своя прочит на класически произведения на Шопен, Лист и Рахманинов, но и с аранжиментите на хитове като "Don't Stop the Music“  на Риана и "We Are the Champions“ на Куин.

Какви музикални изненади ще поднесе в България стихията, наречена Лола Астанова, ще разберем след броени седмици.

Виж коментарите (1)

Още по темата (4):
20.05.2023 Няма да дойде в Пловдив, но отговори на въпросите на Plovdiv24.bg
12.05.2023 Концертът на Лола Астанова в Пловдив се отменя
04.04.2023 Успешна, талантлива и с перфектна визия млада дама идва в Пловдив и
София
05.07.2019 Ослепителна пианистка поздрави България
Още новини от Новини от Пловдив:
Общинско предприятие търси нови служители
Пловдивчанин: Едва не умрях на пътя, млада двойка ми спаси живота...
Иван Петков ще води листата на БСП в Пловдив, Манол Генов в облас...
В Пловдив изнесоха подробности за опасното вещество, източник на ...
Започна монтажът на светофар на улица "Даме Груев"
Полицията в Пловдив подхвана джигитите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).