Нахална госпожа тръгна в насрещното по еднопосочна пловдивска улица

Автор: Васил Динев
Коментари (2)
09:00 / 10.04.2017
6027
Нахална госпожа-шофьор се движи с автомобила си в насрещното по еднопосочна улица. Така започва сигнала си до Plovdiv24.bg наш редовен читател. И продължава:

"Добър ден! Нахална госпожа-шофьор се движи с автомобила си в насрещното движение по еднопосочната улица " Сава Муткуров" в "Кършияка". Трябваше да спра дотук, но ми се иска да споделя моето виждане за ситуацията.

За спазването на правилата за движение по пътищата и налагането на санкции за провинили се шофьори има органи, които да следят. Въпросът е по-друг, въпросът е социален, човешки, морален...

Ако госпожата в синия автомобил беше вдигнала ръка над волана за дежурното извинение - няма проблем, минавам и отминавам. Но не стана така! Стана както тя го усещаше - с дразнещото и безпардонно неглижиране на проблема от нейна страна. Вече не ме интересуваше, че е в насрещното и нарушава моето движение и сигурност!

Вече си мислех за многото шофьори, които не се съобразяват с останалите участници в движението! За многото шофьори, на които не им пука за останалите участници в движението! За многото шофьори, които с поведението на пътя казват: "Е к'во толкова!? Ти ще чакаш, защото аз съм по-нахален, по-нагъл... Защото аз съм асоциален!"

Жалко, много жалко! Щях да забравя, няколко минутки след като паркира, госпожата направи обратен завой на тясната улица и хвана пътя... в правилната посока.

Спазването на закона, спазването на общоприетите норми на поведение и спазването на елементарно ниво на култура в обществото е начин на живот. Да се замислят различните!!!".

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Забавен надпис на автомобил в пловдивска регистрация предизвика ф...
Район "Северен" се подготвя за нови ремонти на улици и тротоари, ...
Пловдивчанин поиска глобяване на пешеходци: Тази игра на руска ру...
Сигнал: Сервизаджии образуваха ново сметище в Пловдив
Удар между коли затапи Околовръстното на Пловдив, има полиция
На празник като на празник, район "Южен" се отчете


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).