Нагъл селяндур, хванат в нарушение, заплашва журналист на Plovdiv24.bg

Автор: Георги Кирилов
Коментари (0)
12:29 / 16.07.2019
6029
Наглият селяндур, който който наш читател хвана в нарушение освен, че си позволява да гази закона, след това си позволи да заплаши репортер на Plovdiv24.bg.

Вчера публикувахме снимка, изпратена от наш читател, на която се вижда изключително арогантно паркиране от страна на въпросният господин. Припомняме ви, че той бе хванат в издънка от наш читател, паркирайки автомобила си в пешеходната зона.

По време на заплахите си към нашият редактор наглецът заяви, че никой няма право да го снима докато разтоварва строителни материали за основен ремонт на апартамента и да му снима колата?!?

Освен, че очевидно е изключително нагъл, въпросният господин по всичко личи, че е изключително неграмотен, защото не познава законите.

Коментарите оставяме на вас, а последващите действия на органите на реда, на които ще бъде предаден.

Ако и вие станете свидетели на нещо, което според вас заслужава да бъде публикувано, можете да ни изпращате сигнали, снимки и видеа на електронната ни поща novini@plovdiv24.bg, на телефон 0886 598 267 или на фейсбук страницата ни Plovdiv24.bg Новини.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Известен пловдивчанин стана баща за първи път
Пловдивчанин видя камера на КАТ в града и изригна: Не ви ли е сра...
Кола на абитуриент се запали в движение в Пловдив
Тя най-после идва в Пловдив!
Борислав Инчев: Пловдив не трябва да бъде възприеман като част от...
870 души не знаят дали ще се събудят утре


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).