Наградиха доброволците, които се включиха в откриването на ЕСК 2019

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
11:28 / 01.02.2019
2826
Кметът и председател на УС на фондация "Пловдив 2019“ Иван Тотев заедно с изпълнителния директор Кирил Велчев връчи 460 сертификати за заслуги на доброволците, които се включиха в откриването на Пловдив – Европейска столица на културата 2019. На срещата присъства и омбудсманът на Пловдив Борислав Стаматов, който също е част от голямото семейство на доброволците на "Пловдив 2019“. "Голямо благодаря на всички, които участваха и ще продължават да са с нас през тази специална за Пловдив година. Подкрепата, която оказвате, е най-голямата оценка. Вие сте невероятни хора, които работят безвъзмездно и отделят от личното си време, за да направят Пловдив едно по-добро място“, подчерта кметът.

Градоначалникът изрази увереност, че с помощта на доброволците, 2019-а ще бъде успешна и запомняща се година за Пловдив. Преди връчването Кирил Велчев обяви и старта на кампания за талисман на доброволците на Пловдив. Идеите за него се събират от самите тях в специална кутия и ще бъдат обявени до края на февруари. Благодарствени грамоти получиха още 50 читалища от Пловдив и региона, както и представители на различни организации и учебни заведения в града под тепетата.

Отличени бяха и десетте координатори на доброволците, които се качиха на сцената за откриващата церемония на 12 януари. По време на Откриващия уикенд, доброволците се включиха активно в различни направления – дистрибуция на рекламни материали, фото и видео заснемаме, посрещане на гости, преводи и дейности "зад сцена“ за спектакъла "Ние сме всички цветове“. През цялата година доброволците ще участват активно в подготовката на събитията от програмата на "Пловдив 2019“.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).