Нагли крадци разбиват магазини в центъра

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
14:07 / 30.11.2009
2363
Нагла кражба бе извършена тази сутрин от магазин за  компютри и електроника от магазин на ул. "Цанко Дюстабанов" 15 до Техническия университет. СОТ-ът се е задействал и за 15-20 секунди на местопроизшествието са пристигнали от охранителната фирма, а след това и полиция, но не са успели да хванат крадеца, който е избягал през съседните дворове.

"Той е знаел за какво идва и е действал светкавично бързо", предположи собственикът на магазина Любомир Иванов пред Plovdiv24.bg. Полицаите са съставили протоколи за извършеното престъпление и ще издирват крадеца. Счупено е стъклото и от витрината са откраднати скъпи GSM-апарати на стойност около хиляда лева.

Този централен район на Пловдив често става арена за нарушения. Тази нощ незнайна сила е изкъртила много яко поставено предпазно колче срещу паркиране на автомобили.

Този браузър не поддържа видео елемента.


(с) ПОТВ

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Процесуални пречки спънаха делото за убийството в Скутаре
Отложиха затварянето на кръстовище в южната част на Пловдив
Снимка от Пловдив стана повод за оживена дискусия
Тя оцеля след жесток удар в Пловдив. Ето как е днес Карина, която...
Прокуратурата съобщи за кървава сцена в Пловдив
Ексклузивно: Бутат един от стадионите в Пловдив и го правят парк?...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).