Нагла кражба в голям магазин! Добре облечен пловдивчанин пъха уискита и луканки в сакa си

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
09:40 / 09.10.2022
67368
Саламите и бирата са сред най-крадените стоки в хранителните магазини. Крадат се предимно слайсове с луканка, филе и кенчета с бира и енергийни напитки, сочат данните според броя на подадените жалби от търговци в цялата страна. По част от тях има заявителски материали, а други са обект на разследване в прокуратурата, пише в. "Телеграф.

Наред с колбасите и алкохола кражбите на различни видове сирена и кашкавали също са сред топ 5 на предпочитаните стоки от крадците. След тях се нареждат безалкохолни, кафе, нескафе, ядки, шоколади, вафли и десертчета. Чест обект на посегателство са метални консерви, а също и парфюмерия и козметика, които са продават в големите хранителни вериги. След като олиото стигна 6 лева, все по-често и тази стока е обект на посегателство, признават търговци.

Ето пример за подобна кражба. 50-годишен добре облечен пловдивчанин беше хванат да краде на едро в магазин "Билла“ в петък. Мъжът е бил заловен в хипермаркета на търговската верига на бул. "Шести септември" в Пловдив.

Господинът влязъл да пазарува със сак на рамо. Докато обикалял щандовете, успял да сложи в него бутилки скъпо уиски, няколко луканки и още луксозни мезета.

След това се запътил към изхода, изчакал друг клиент да влезе и се изнизал навън, без да плати. Докато "пазарувал" обаче, бил засечен от охраната, която подала сигнал. На място пристигнал патрул и задържал крадеца малко след излизането му от магазина.

При проверката се е оказало, че в сака той е успял да прибере стока за над 650 лева.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Гръмотевици раздират небето над Пловдив, порой се излива над град...
Живеещите на тази улица в Пловдив пропищяха: Аман вече!
Първи кадри от мястото на инцидента между мотор и камион в Пловди...
Георги Георгиев и Деница Николова: Околовръстното на Пловдив е пр...
Христо Радков пред Plovdiv24.bg: Глобите на шофьорите от последни...
Сигнал: Голяма нередност на матурата по английски


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).