НАП запечатва известни обекти в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
20:04 / 19.11.2018
44831
От езиков център та до йога клуб. Това са част от обектите, които подлежат на принудително запечатване от НАП Пловдив в рамките на 30 дни, предаде репортер на Plovdiv24.bg. В списъка на приходната агенция попадат не само център "Интер Алианс" ЕООД, но и Йога клуб "Амба" и автоморга "Рено". Два обекта на "Интер Алианс" ЕООД подлежат на запечатване. Един обект на йога клуб в ТЦ "Форум" в "Тракия". Автоморгата "Рено" пък се намира на разклона на село Златитрап и кв. "Прослав".

Мярката по запечатване се налага при използване на фискално устройство или интегрирана автоматизирана система за управление на търговската дейност, които не отговарят на изискванията за одобрен тип и не са одобрени от Българския институт по метрология. Тя може да бъде обжалвана и в Административния съд.

В списъка на НАП подлежащи за запечатване са и сергии за плодове и зеленчуци на пазарчето на ул. "Младежка", няколко магазина за бельо, както и няколко кафенета.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Депутат от Пловдив напуска политиката: За да си ефективен трябва ...
Най-скъпите квартали в Пловдив, чиито цени надвишават 1 500 евро/...
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...
Заплатата е 3000 лева, но няма желаещи: Училище в Пловдив единств...
Емблематична фигура за Пловдив стана почетен гражданин на града
Хиляди рози разцъфтяха по булевардите в Пловдив, кошници и саксии...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).