НАП Пловдив ни предлага апетитни имоти в Пампорово и Слънчев бряг

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
16:17 / 10.03.2017
11911
Дирекция "Събиране" към НАП Пловдив предлага на търг с тайно наддаване луксозен апартамент , част от хотелски комплекс в Пампорово с площ 112 кв.м ведно със съответните идеални части от правото на строеж в поземления имот, в който е изградена сградата. Апартаментът е тристаен с две тераси и два санитарни възела, в напълно завършен вид, изградена е и камина с водна риза, с първоначална цена 127 270 лв.

Обявена на търг чрез тайно наддаване е и самостоятелна сграда към същият хотел с начин на трайно ползване: покрит басейн. Обектът е с площ 206 кв.м и досега не е въвеждан в експлоатация. Имотът е с първоначална цена 112 780,00 лв. Огледите на двата имота стартират на 13 март.

Отново в Пампорово публичните изпълнители са възбранили имот, чийто собственик не обслужва задълженията си към бюджета. Стартиралата публична продан е за поземлен имот, образуващ УПИ по плана на курорта, заедно с незавършено строителство - блок Б от хотелски комплекс. Тръжната процедура е насрочена за 23 март с първоначална цена от 6,365 млн.лв. 

В Слънчев бряг се предлагат два апартамента в сутерена на хотелска сграда. Помещенията са в готов за експлоатация вид, съответно двустаен с площ 46 кв.м и едностаен 42 кв.м. Огледите стартират от 16 до 24 март. Търгът ще се проведе чрез тайно наддаване на 30.03.2017 г, от 10,00 часа в сградата на НАП Пловдив на ул. "Скопие" № 106, корпус 2. За да се включат в наддаването, желаещите трябва да преведат депозит за участие в размер на 20 % от първоначално обявената цена.

Предстои и предлагането на търг чрез тайно надаване от отдел "Държавни вземания" към НАП Пловдив на седем апартамента в различни зони от Пловдив. Имотите са отнети в полза на държавата от Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество. За повече подробности относно тези и други търгове предлагани от Агенцията, посетете официалната интернет страница www.nap.bg в рубриката "Продажби".

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).